Asahi vinder pris


Den japanske ølfabrikant Asahi har med deres "international-style lager" vundet guld i World Beer Cup 2014, hvor mere end 1400 bryggerier og 5000 øl konkurrerer om førstepræmien.


 


Kød fra Kobe-regionens Tajima-kvæg


Læs mere her om Tajima-kvæget: http://www.kobe-niku.jp/en/top.html

 

Sushi til aftensmad.


 
Geografi - Sushi er et københavner-fænomen. Mens københavnerne spiser to gange så meget sushi som den gennemsnitlige dansker, ligger Jylland, Fyn og region Øvrige Sjælland under det danske gennemsnit. En københavnerne spiser fem gange så meget sushi som en vestjyde. Men selvom sushi foreløbig hovedsageligt bliver spist i og lige uden for København, så er sushi som aftensmad i vækst over hele Danmark og breder sig særligt i Jylland. På en gennemsnitlig dag spiser ca. én ud af 200 danskere sushi (0,59 pct.).
 
Aldersfordeling - Der er ingen tvivl om, at sushi har slået mest igennem blandt de unge. Faktisk spiser de 15-34-årige en halv gang mere sushi end de 35-54-årige og ikke mindre end seks gange så meget som de ældre over 55 år.
 
Ugedage - Der er ingen tvivl om, at sushi har slået mest igennem blandt de unge. Faktisk spiser de 15-34-årige en halv gang mere sushi end de 35-54-årige og ikke mindre end seks gange så meget som de ældre over 55 år.
 
Uddannelse og indkomst - Jo højere uddannelse du har, jo mere sushi spiser du. Dem med en lang uddannelse bag sig spiser en halv gang mere sushi end dem med en mellemlang uddannelse og dobbelt så meget sushi som dem med en kort uddannelse. Tilsvarende er der en tendens til, at de højtlønnede spiser mere sushi end både de mellem- og lavtlønnede.
 
Kilde: FDB mad-O-meter. Tema: "Sushi til aftensmad". (http://fdb.dk/mad-o-meter)
 
 

Tilmeld dig vores nyhedsmailingliste herunder.

Ønsker du at modtage informationer om nye vare, special tilbud mv. kan du med fordel tilmelde dig nedenfor.
 
Name:
*
E-mail:
*
 
I want to
*
 
til-forsiden
To frontpage
Udskriv siden
Sideoversigt

Priorparken 849

DK-2605 Brøndby

Denmark

 

Tel: (+45) 33 11 71 23


E-mail: info@janax.dk


Office Hours

Monday - Thursday: 08:00-16:00

Friday: 08:00-15:30

Weekends & holidays (closed)Seneste kontrolrapport

"Klik Her"

payment
Janax A/S // Priorparken 849 // 2605 Brøndby // Telefon: (+45) 33 11 71 23 // E-mail: info@janax.dk